CD - Album - Info

Agnetha Fältskog
 
My Love, My Life
(1996)

 
My Love, My Life - Agnetha Fältskog
Greatest Hits-Album /
Compilation

 
                        CD

Anzeige

CD-Facts:
Interpret: Agnetha Fältskog
Album-Titel: My Love, My Life
Tracks: 37
Label: CBS
 
Tracklisting:
  1. Introduktion
  2. Jag var sa kär
  3. Utan dej, mitt liv gar vidare
  4. Sonny Boy
  5. Allting har förändrat sig
  6. En gang fanns bara vi tva
  7. Sa här börjar Kärlek
  8. Om tarar vore guld
  9. En sang och en saga
10. Jag ska göra allt
11. Tänk va' skönt
12. Manga ganger än
13. Tagen kan ga igen
14. Jag ska inte fälla nagra tarar
15. Dröm är dröm och saga saga
16. Kanske var min kind lite het
17. Vart skall min kärlek föra
18. Sa glad som dina ögon
19. Tio mil kvar till Korpilombolo
20. En sang om sorg och glädje
21. SOS (Swedish version)
22. Dom har glömt
23. Visa i attonde manaden
24. Tack för en underbar vanlig dag
25. När du tar mej i din famn
26. Disillusion
27. My Love, My Life (ABBA)
28. The Winner Takes It All (ABBA)
29. Never Again
30. The Day Before You Came (ABBA)
31. Wrap Your Arms Around Me
32. It's So Nice To Be Rich
33. I Won't Let You Go
34. The Way You Are
35. Let It Shine
36. Nu tändas tusen juleljus
37. Pa söndag
 
Agnetha Fältskog - Discographie:
Studio-Alben:
2013: A      Universal
2004: My Colouring Book      WEA
1987: I Stand Alone      WEA
1985: Eyes Of A Woman      Polar
1983: Wrap Your Arms Around Me      Polar
1975: Elva kvinnor i ett hus      CBS
1971: När en vacker tanke blir en sang      CBS
1970: Som jag är      CBS
1969: Vol. 2      CBS
1968: Agnetha Fältskog      CBS
Greatest Hits-Alben/Compilations:
1998: That's Me - The Greatest Hits      Polydor
1996: My Love, My Life      CBS
1979: Tio ar med Agnetha      CBS
Special Interest-Alben:
1987: Kom följ med i var karusell - Agnetha + Christian      WEA
1981: Nu tändas tusen juleljus - Agnetha + Linda      Polar


Alle Preisangaben ohne Gewähr


My Love, My Life | Agnetha Fältskog | Album | 1996 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2022 cd-lexikon.de

Als Amazon-Partner verdienen wir an qualifizierten Verkäufen.
 

Technische Realisation: "PHP Music Script" 10.1; © 2002 - 2022 by Frank Ehrlacher